Over mij

Mijn naam is Inez.
Samen met mijn man hebben wij drie dochters en drie schoonzonen en vijf prachtige kleinkinderen.
Vanaf de start van mijn loopbaan, werk ik al in de kinderopvang, waarvan de laatste 11 jaar als zelfstandig gastouder. Een heel fijn en inspirerend vak.

Toen ik een artikel tegen kwam over de Luisterkind methode, heb ik het boek besteld van Diana Hendriks en was ik verkocht. Wat een mooie, zachte en vooral liefdevolle manier om mensen en kinderen weer terug te laten komen in hun kracht. Het ligt dicht bij mijn werk met kinderen, want naast de opleiding voor Luisterkindwerker heb ik ook een opleiding afgerond tot Kindercoach.
Vooral de laatste twee opleidingen hebben veel raakvlakken en overeenkomsten, maar zijn toch ontzettend verschillend.

Ik ben helemaal in mijn element als ik aan het schrijven ben om een Luisterkind-afstemming uit te werken. Het geeft mij veel energie, waarbij het naast deze toename van energie mij ook erg gelukkig maakt. Dit gevoel wil ik met je delen, door een mooie Luisterkind-afstemming te maken.  

Dus weet je het even niet meer, of ben je ongerust over bepaald gedrag van je kind? Neem gerust contact met me op, ik help je graag.
Reacties

Een paar reacties van mensen waarvoor ik een luisterkindafstemming heb gemaakt.

  • Wauw, dit klopt gewoon.
  • Het is heel herkenbaar.
  • Wat een fijne bevestiging dat we het goed doen.
  • Het heeft me ontroerd.
  • Wat heb je het mooi verwoord.
  • Nu kan ik verder.
  • Wat apart, bizar gewoon hoe alles klopt.
  • Hier kunnen we wat mee. 

En deze speciale reactie wil ik graag met jullie delen .

"Het is ondertussen al weer een tijdje geleden dat je een afstemming voor me hebt gedaan, en ik ben je nog elke dag dankbaar. Het is bijna een soort voorspellend wat er in staat met een zekere gelaagdheid. Thema's die me eerst niet zoveel deden, komen later naar boven en zijn zo relevant en helpend om te lezen. Dank je wel nogmaals.
Ik ben de afgelopen maanden in beweging gekomen en een van de dingen die daaruit zijn gekomen zijn een eigen website en een eigenbedrijf."

Deze dame heeft een heel mooi bedrijf opgezet en ik deel graag haar website waar ze zo hard aan heeft gewerkt.
https://www.medicaljourney.org

Ik voel me zo dankbaar als ik dit lees.


Gediplomeerd Luisterkind werker