Lieflijk in je kracht

 
Het is mijn passie mensen te helpen, elke dag weer. Op deze pagina vind je alle manieren waarop ik jou of je kind misschien kan helpen.

Een Luisterkind-afstemming is uniek en persoonlijk. Een Luisterkind-afstemming wordt uitgevoerd door een gediplomeerd Luisterkindwerker. Een vereist onderdeel van de opleiding is het maken van diverse afstemmingen, die getoetst worden conform de eisen Luisterkind werker. Een Luisterkind-afstemming kan veel duidelijkheid bieden voor mensen met Alzheimer, dementie, een geestelijke beperking of als je vragen hebt voor een overleden dierbare.

Is je kind hoog sensitief of erg in zich zelf gekeerd en vind je het moeilijk om de juiste manier te vinden om er mee om te gaan? Ook daar kan een Luisterkind-afstemming handvatten, duidelijkheid en vooral inzicht bieden.


Graag wil ik voor jou een luisterkindafstemming maken.

Er zijn twee manieren om met mij hierover in contact te komen; Je kunt ervoor kiezen om contact per mail op te nemen, in de vorm van een oriënterende vraag waar je meer over wilt weten. De tweede mogelijkheid is om direct, tijdens je mail, al het e.e.a. mee te sturen wat ik nodig heb voor een luisterkindafstemming.  

Als je voor de tweede mogelijkheid kiest, heb ik het volgende van je nodig:

  • De naam en de leeftijd van de persoon waar de afstemming voor is;
  • De leeftijden van de huisgenoten van die persoon, zoals broertje(s), zusje(s), papa en mama e.v.t. opa en oma.
  • Een recente foto van de persoon waar de afstemming voor is. Het is van belang dat deze foto alleen de betreffende persoon bevat. 

Deze gegevens kun je mailen naar: [email protected]


Zodra ik je mail heb ontvangen, ontvang je van mij een reactie met informatie over het vervolg van dit proces en hoe we dit aanpakken. 

Nogmaals; een kind van 10 jaar en ouder moet zelf toestemming geven.

Ik ga met zorg en verantwoording om met mijn taak als Luisterkindwerker.
Mijn manier om van hart tot hart te communiceren, in het onderbewuste, gebeurt met heel veel zachtheid en liefde.

Een afstemming kost € 60,00